OGWA in Phantasialand op 21 juli 2022, een Nationale Feestdag om nooit te vergeten.

Vroeg in de ochtend stapten we met z’n negenen in de auto, klaar voor het avontuur. Na enkele dagen van tropische hitte, hoorde je niemand klagen over de wolken en het frisse windje.

Twee auto’s reden goed gevuld weg van de parking van café Bagatel. Mike, Gio, Bert en Andy op kop, gevolgd door Bieke, Geoffrey, Christoph, Tom en Joris in de andere auto.

Onderweg werd er volop gespeculeerd over de attracties, wie waar in zou gaan (durfde…), in welke volgorde, enz.

Maar al snel bleek dat alle plannen niet nageleefd zouden worden, na het zien van de prachtige decors en verbluffende attracties bij aankomt.

Mystery Castle (Phantasialand)

Meteen aan de inkom, werden we overweldigd door de imposante toren van het Mystery Castle. Dus alle plannen overboord en aanschuiven voor de ingang van het kasteel. Na een kleine tien minuten was het dan eindelijk aan ons. Laten we zeggen dat we elk hoekje en kantje van die toren gezien hebben. Er waren er zelfs bij onder ons die even wat bibberend op de benen stonden, maar iedereen kwam er met een grote glimlach buiten… Dus op naar de volgende!

Aangezien het een bewolkte, maar aangename dag was (laten we zeggen: op dat moment toch…), leek een frisse afkoeling in de Chiapas waterbaan een goed idee. We vulden met z’n allen 2 boomstammen en trokken het kleurrijke en inspirerende decor in van deze attractie.

Niemand is er droog uitgekomen, sommigen onder ons waren nat tot op de onderbroek. Maar we wisten toen nog niet dat de volgende attractie op ons pad er voor zou zorgen dat het snel droog zou zijn. Dus met natte broek, sappige voeten in doorweekte schoenen en met de haren plat op ons hoofd stapten we moedig naar de volgende attractie. En geloof me, het is een echte topper!

Chiapas waterbaan (Phantasialand)

Een industriële setting, met gestroomlijnde zwarte rails en een helse snelheid waren de kernwoorden die deze Taron het beste kunnen omschrijven. Als een speer gingen we over de vele bochten, heuvels en afdalingen. Het geschreeuw van plezier waarschijnlijk hoorbaar tot in Bagatel zelf. Een absolute topper van formaat.

Turan (Phantasialand)

Maar na al die wilde attracties moesten we toch even tot rust komen. Want ook dat hoort bij een dagje pretpark! Een muzikale en spectaculaire show op het ijs en een knotsgek hotel waar je doorheen moest wandelen en een bende ontsnapte muizen in een chocolaterie en bakkerij…. Genoeg om even op adem te komen alvorens we verder op zoek gingen naar de kick… Alhoewel..?

attracties Phantasialand

En er was nog veel meer te beleven… We kunnen alleen maar zeggen, de volgende keer, schrijf je zeker in en ga met ons mee… Want plezier maak je samen!

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.