affiche 404 safety not found

Petitie – #safetynotfound

Wij ondertekenen de petitie en roepen jullie op dat ook te doen.
​
πŸ‘‰ β€‹https://safetynotfound.weljongniethetero.be/sign

Minister Dalle schrapt middelen voor Wel Jong Niet Hetero. En dat op een moment wanneer LGTBQ+-jongeren meer dan ooit nood hebben aan ondersteuning, veilige ruimtes en juiste informatie.

Met deze petitie willen we aan Benjamin Dalle maar ook aan de volledige Vlaamse regering vragen om een extra investering in het welzijn en de veiligheid van LGBTQ+ jongeren. Teken nu en geef een duidelijk signaal aan onze ministers!

Op vrijdag 24 september zit de Vlaamse regering samen om hun begroting te bespreken. Wij willen voor die tijd zo veel mogelijk handtekeningen verzamelen, om onze case dan al op tafel te krijgen bij de Vlaamse regering.

Omdat Wel Jong Niet Hetero vanaf volgend jaar vanuit de Vlaamse overheid minder middelen zal krijgen dan de vorige jaren, lanceerden ze gisteren de campagne #safetynotfound. Ze rekenden op deze steun om LGBTI+-jongeren meer en beter te kunnen ondersteunen.

OGWA steunt de oproep om meer middelen te voorzien voor werkingen die LGBTI-jongeren de nodige ondersteuningen geven en de LGBTI+-beweging versterken. We vinden het belangrijk dat we samen met zoveel mogelijk impact kunnen blijven opkomen voor de rechten van alle LGBTI+-mensen.

Wil je graag het persbericht lezen dat β€œWel Jong Niet Hetero” heeft verstuurd. Lees het hier!

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.